Aktuální zprávy z klubu
ne 5.4.2020 | Legenda legendám | Foto: Jiří Princ / Bílí Tygři Liberec

#2, #6 nebo #24 – Startuje 2. kolo aukce Legenda legendám

Marek Mazanec, Lukáš Cingel nebo Petr Zámorský. To je pouze malý vzorek jmen, jejichž dresy z projektu Legenda legendám jsou opět k dispozici. Jinými slovy odstartovalo 2. kolo extraligové aukce, které potrvá do 14. dubna. K mání jsou právě také tři trikoty s podobiznou Miroslava Řeháka, které hradečtí hokejisté oblékli 26. ledna na libereckém ledě.

Všechny dražby probíhají na internetovém portálu SportovníAukce.cz

Výtěžek z dražby bude předán Nadačnímu fondu Ivana Hlinky, který pomáhá bývalým hráčům a funkcionářům, kteří se sami nebo jejich rodiny nacházejí v sociálně obtížné životní situaci. Projekt Legenda legendám opět spojuje tuzemské hokejové hnutí v podobě, jaká nemá v historii českého hokeje obdoby.

Vydraženou položku lze nechat zaslat kurýrem DPD nebo České pošty, nebo zaslat prostřednictvím Zásilkovny. Při zaslání kurýrem je nutné k částce položky přičíst ještě poštovné ve výši 150 Kč, při Zásilkovně 100 Kč. Platba za vydraženou položku musí být provedena převodem na účet, a to i při osobním odběru. Splatnost každé vydražené položky je 14 dní po výzvě e-mailem.