Fanoušci
so 15.12.2018 | Královský ples

Vstupenky na Královský ples jdou v pondělí do prodeje

Vánoce i konec roku se kvapem blíží, což mimo jiné znamená i zahájení prodeje vstupenek na jubilejní V. ročník Královského plesu, který se uskuteční v pátek 8. února 2019! Chcete se opět po roce potkat se svými hokejovými oblíbenci tváří v tvář a zažít nezapomenutelný večer? Svou účast si můžete zajistit již v pondělí 17. prosince!

Pokud stále ještě váháte nad vánočním dárkem pro své blízké, nyní už nemusíte. Pořiďte jim pod stromeček vstupenky na jedinečnou společenskou událost, která je již pevnou součástí hradeckého plesového kalendáře! Příležitost k tomu budete mít už v pondělí 17. prosince, kdy bude zahájen oficiální prodej.

A na co se na plese těšit? Především na osobní setkání s celým A-týmem Mountfieldu HK, vystoupení známého českého stand-up komika Radka Petráše, fantastickou kapelu Lucky Band, spoustu soutěží o hokejové i nehokejové ceny, fotokoutky se zábavnými rekvizitami a spoustu dalšího. Více o programu naleznete zde.

Ceny vstupenek jsou stejné jako v předchozích letech, tedy 400,- Kč na sezení ve velkém sále a 350,- Kč volné sezení v malém sále.

Prodejní místa:

  • Oficiální fanshop Mountfield HK
  • ČPP Aréna při domácích zápasech A-týmu

Mimo to bude zahájen i on-line prodej, skrze který si budete moci vstupenky pořídit z pohodlí vašeho domova. V online prodeji budou k dispozici pouze vstupenky na volné sezení v malém sále.

Další podrobné informace naleznete na webu www.kralovskyples.cz.