Aktuální zprávy z klubu
po 11.2.2008 | Daniel Višňák

Řád prodeje vstupenek na play-off

Už ve 14. 2. 2008 čtvrtek vstoupí hradečtí hokejisté do dalšího ročníku play-off. V prvním kole závěrečných vyřazovacích bojů jim celkové umístění po základní části vystavilo soupeře z Třebíče. Úvodní dvě utkání série 1. kola play-off hraného na tři vítězná utkání se odehrají na hradeckém ČEZ Stadionu a to čtvrtek a v pátek vždy se začátkem v 18:00. Předprodej vstupenek bude probíhat od úterý 12. 2. 2008 denně v prodejně Střída Sport na ZS a v restauraci Rychtářka na Pospíšilově třídě. Vstupné na jednotlivé utkání činí 70 Kč, držitelé sezónních permanentních vstupenek mají možnost získat zlevněné vstupné. Více informací se dozvíte uvnitř článku.

Řád prodeje a informace o vstupenkách na 1. kolo play-off 2007/08

Předprodej na obě domácí utkání:
1) Od úterý 12. 2. 2008 (10:00 hod.) pátku 15. 2. 2007 (18:00) v prodejně Střída Sport ZS a v restauraci Rychtářka, Pospíšilova třída.
2) Na případné páté utkání budou vstupenky k dispozici na stejných místech.
3) Hromadné objednání vstupenek pro podniky je možné přes sekretariát klubu. Informace na tel. č. 737 804 904 či na e-mailu hchk@hchk.cz.

Ceny vstupenek:
1) Držitelé permanentních sezónních vstupenek v ceně 900 Kč mají možnost zakoupení zlevněného vstupného na 1. kolo play-off za 60 Kč (zlevněné vstupenky budou vydány po předložení platné permanentní vstupenky a to v předprodeji pouze v prodejně Střída Sport na ZS do čtvrtka 14. 2. 2008 od 16:00, podmínkou je zakoupení vstupenek na oba domácí úvodní zápasy).
2) Jednotné vstupné na 1. kolo play-off – 70 Kč (je možné obstarat jak v předprodeji – viz výše, tak v den utkání na pokladnách ZS). Nerozlišuje se sezení a stání.
3) Vstup zdarma děti do 130 cm (ke kontrole odpovídající výšky bude docházet u 1. vchodu před vstupem k turniketům). * Čtěte pozorně 4. bod v části „další“.

Platnost vstupenek ze základní části:

Většina vstupenek vydané na základní část 1. ligy v play-off neplatí!

Jedná se o:
a) Volné sezónní permanentky za 0 Kč - náhrada na play-off není možná.
b) Mládežnické permanentky - klub zajistí mládežníkům přístup na utkání s vedoucími a trenéry jednotlivých kategorií. Vstup mládežníkům bude umožněn vždy v den utkání do v 17:15 přes turniket u 1. vchodu.
c) Permanentky pro základní školy – v play-off neplatí, žáci ZŠ si mohou zakoupit klasické vstupné.
d) Permanentka 10 zápasů – zbylé utkání ze základní části se nedají čerpat v play-off.

Seznam vstupenek, které zůstávají v platnosti.

Jedná se o:
a) V. I. P. karty – vstup do prostor V. I. P. v play-off bude umožněn na stávající V. I. P. karty. Během utkání bude pro členy V. I. P. vyhrazen speciální prostor v hledišti, vstup do V. I. P. lóží bude omezen. Před vstupem do V. I. P. zóny na utkání play-off budou probíhat zpřísněné kontroly.
b) Sezónní PRESS – novinářské akreditace zůstávají platné i v play-off, novináři se tedy dostanou na ČEZ Stadion na stejné karty, jako v základní části.

Další:
1) Hradecký hokejový klub ve spolupráci s reklamní agenturou KREPRO připravil na první utkání play-off hraného 14. 2. 2008 (Valentýn) pro prvních 200 žen malé překvapení.
2) Zimní stadión bude otevřen v den utkání vždy jednu hodinu před jeho začátkem, tedy v 17:00.
3) Z bezpečnostních a provozních důvodů budou diváci odbavování u turniketů po jednom.
4) Ke kontrole výšky dětí bude docházet před každým utkáním série u vstupu k turniketům u 1. vchodu. Děti, které při přeměření nesplní kritérium 130 cm výšky, nebudou do haly vpuštěny zdarma.
5) Každý rodič je během utkání odpovědný za chování svého dítěte.
6) Při koupi vstupenek nelze použít platební karty, rezervace vstupenek není možná.
7) Na případnou ztrátu, poničenou a jinak znehodnocenou vstupenku nebude u vchodu do zimního stadionu brán zřetel.

Během utkání je přísně zakázáno:


1) používat jakýkoliv druh pyrotechniky,
2) házet předměty na led,
3) kouřit uvnitř zimního stadionu (ke kouření o přestávkách bude vyhrazen speciální prostor),
4) porušovat vnitřní řád ZS,
5) v případě porušení některého z výše uvedených pravidel může být divák okamžitě bez náhrady vstupného vyveden ze zimního stadionu!

* Bližší informace ke vstupenkám lze získat na tel. č. 495 512 202, 737 804 904 nebo na e-mailové na adrese hchk@hchk.cz