Aktuální zprávy z klubu
po 8.9.2008 | Michal Luňák

Fanoušci se mají na co těšit, začátek sezóny odstartuje den otevřených dveří

V sobotu 13. 9. 2008, tedy v den prvního domácího mistrovského utkání hokejistů HC VCES v nové sezóně se na hradeckém ČEZ Stadionu uskuteční den otevřených dveří pro širokou královéhradeckou veřejnost. Na samém začátku akce dojde ke slavnostnímu přestřižení pásky symbolizující pokračování rekonstrukce hradeckého ČEZ Stadionu a dokončení další etapy přestavby, samozřejmostí bude i prohlídka haly, ale i celá řada soutěží včetně autogramiády hráčů, anebo shlédnutí výstavy pořádané Ing. Oldřichem Vlasákem ke stoletému výročí Českého hokeje. Diváci si navíc budou moci zakoupit téměř po celý den zlevněné vstupné na večerní utkání v hodnotě pouhých 40 Kč. Mediálním partnerem celé akce je Rádio OK.

Hradecký ČEZ Stadion za sebou má další plánovanou část své rekonstrukce a klub HC VCES se při zahájení mistrovské sezóny na domácím ledě rozhodl, uspořádat den otevřených dveří. Stadion bude veřejnosti přístupný od 10:00, kdy začíná rozbruslení „A“ týmu před večerní premiérou na domácím ledě. V 10:15 se uskuteční slavnostní přestřižení pásky zrekonstruovaného stadionu. V 11:45 bude zahájena autogramiáda vybraných hráčů „A“ týmu, trenéru a legend hradeckého hokejové klubu.

V pravé poledne začne utkání dorostenecké extraligy mezi HC VCES HK a Slávií Praha. Ve 14:30 přijde na řadu třešnička na dortu dne otevřených dveří. V tento čas bude veřejnosti zpřístupněna výstava Ing. Oldřicha Vlasáka k výročí 100 let Českého ledního hokeje. Tato výstava bude prezentována na všech extraligových stadionech a jediném prvoligovém a to právě při dni otevřených dveří hradeckého ČEZ stadionu. Po celou dobu konání akce, si návštěvníci budou moci zakoupit zlevněnou vstupenku v hodnotě 40 Kč na večerní utkání hradeckých hokejistů. Brány dne otevřených dveří se uzavřou úderem 16té hodiny. Hala se opět otevře v 16:45 a v 17:00 začne vernisáž Ing. Oldřicha Vlasáka pro obchodní partnery, ale i veřejnost v novém V.I.P. prostoru v přízemí ČEZ Stadionu. V 18:00 pak bude vhozeno úvodní buly premiéry hradeckých hokejistů na domácím ledě.

Program dne otevřených dveří:
10:00 Začátek akce
10:00 Zahájení předprodeje zlevněných vstupenek
10:00-10:45 Rozbruslení „A“ týmu před utkáním HC VCES HK - HC Benátky nad Jizerou
10:15 Přestřižení slavnostní pásky
11:45-12:15 Autogramiáda hráčů „A“ týmu, trenérů a legend hradeckého klubu
12:00 Utkání extraligy dorostu HC VCES Hradec Králové-HC Slávia Praha
14:30 Otevření výstavy Ing. Oldřicha Vlasáka ke 100 letům Českého hokeje
16:00 Ukončení dne otevřených dveří a uzavření haly
16:45 Otevření haly před mistrovským utkání „A“ týmu
17:00 Vernisáž výstavy Ing. Oldřicha Vlasáka pro obchodní partnery a veřejnost
18:00 Utkání první ligy HC VCES Hradec Králové - HC Benátky