Aktuální zprávy z klubu
čt 12.10.2023 | Tomáš Kalas, Daniel Krátký

OlfinCar hráčem září je Oliver Okuliar. Pošlete mu svůj dotaz

V září byl dle fanoušků Mountfieldu HK nejlepším hráčem týmu útočník Oliver Okuliar, který se tak stal vítězem ocenění OlfinCar hráč měsíce září. Právě slovenského střelce v barvách Mountfieldu se můžete ptát, na co vás jen napadne. Čas máte do neděle 15. října 2023, následně hradecký útočník na otázky odpoví.

Ptejte se Olivera Okuliara

OliverOkuliar
Bilance v září:
6 zápasů
6 gólů
3 asistence
+/– +1

Teprve 23letý trenčínský rodák se loni do povědomí fanoušků zapsal především jednak vítězným gólem v loňském postupovém čtvrtfinálovém duelu s Libercem, mnohem více ale zůstává v paměti jeho rozhodující trefa v sedmém semifinálovém utkání s Vítkovicemi, která poslala Lvy do historického finále. Přestože se po uplynulém ročníku spekulovalo o zájmu několika klubů z NHL, Oliver Okuliar zůstal ve východočeské metropoli a rozdává hokejovou radost i na startu aktuální sezony.

O jeho formě hodně naznačila i příprava, kde s Alexem Tamášim a Alešem Jerglem vytvořili velmi údernou lajnu. Před vlastními fanoušky se nejen Okuliar, ale celá formace předvedla hned v domácí premiéře proti Liberci. „Agent OO8“ hattrickem vystřelil Hradci tři body za výhru 5:3, o kolo později pak srovnal proti Mladé Boleslavi a blýskl se i velmi povedeným zakončením v nájezdech, ačkoliv to na konečnou prohru nemělo posléze vliv. Dohromady měl tak v září ze šesti utkání bilanci šesti tref a tří nahrávek. V extraligové produktivitě tak nechybí v elitní desítce, jednu chvíli byl i na samotném vrcholu.

Výsledky hlasování ankety OlfinCar hráč měsíce září

1.Oliver Okuliar 54,64 %
2. Jérémie Blain 36,38 %
3. Patrik Bartošák 8,98 %