Aktuální zprávy z klubu
út 3.10.2023 | Klub

Nová verze klubové aplikace Mountfield HK je k dispozici!

Před dvěma lety přišel Mountfield HK s klubovou aplikací, která fanouškům nabízela celou řadu užitečných funkcí. Nyní je tady očekávaná nová verze, jež přináší zcela nový moderní vzhled, vylepšené funkcionality a přívětivější uživatelské prostředí. Aktualizace je možné stahovat skrze App Store a Google Play.

Nová verze aplikace, která vznikla ve spolupráci se společností Enigoo, je plnohodnotně k dostání od úterního poledne. Přechod z původní verze se však neobešel bez komplikací, během víkendu byla zatím z neznámého důvodu předčasně zveřejněna testovací verze pro iOS na platformě App Store. Příčinu vývojáři aplikace aktuálně zjišťují. Přestože tato chyba nenastala vinou klubu, Mountfield HK se za způsobené komplikace omlouvá. V případě přetrvávajících problémů kontaktujte prosím společnost Enigoo, a to skrze e-mail nebo telefonní číslo 461 049 232.

Aktuální verze aplikace by již měla být plně funkční a nabízet fanouškům vše, na co byli doposud zvyklí. A další výhody k tomu. Po stažení aplikace nebo její aktualizace je nutné provést základní registraci nebo aktualizaci stávajících údajů, díky které se automaticky stanete součástí Lev ID. Budete tak moci spravovat permanentky či nakupovat vstupenky, do budoucna přinese Lev ID i další benefity. Jeden účet vám tak umožní vstup do všech služeb Mountfieldu HK.

Pro registraci stačí zadat jméno, příjmení, telefon, e-mailovou adresu a zvolit si heslo. Na uvedený e-mail bude následně doručen aktivační odkaz, který je potřeba jedním kliknutím potvrdit. Poté se stačí do aplikace přihlásit a využívat všechny její benefity. Které to jsou?

Funkce klubové aplikace Mountfieldu HK:

  • Poslat permanentku: Nemůžete dorazit na některý ze zápasů a chcete, aby za vás permanentku na konkrétní událost využil někdo jiný? Pak stačí pár kliknutí. Ze seznamu vyberete dané utkání, zadáte e-mail například kamaráda a potvrdíte svou volbu. Na uvedený e-mail přijde unikátní QR kód, se kterým může dotyčný na daný zápas dorazit. Vaše permanentka bude naopak na toto utkání dočasně zablokována.
  • Uvolnit permanentku: Své nevyužité místo můžete rovněž uvolnit do prodeje. Vaši sedačku tak může obsadit jiný fanoušek a zaplnit místo na tribuně. Pokud bude uvolněné místo skutečně prodáno, do aplikace vám bude automaticky nahrán kredit, který můžete využít k jakémukoliv dalšímu nákupu v rámci aplikace. Výše kreditu je závislá na kategorii permanentky (červená – 100 Kč, žlutá – 90 Kč, modrá – 80 Kč, zelená – 70 Kč). Díky historii v detailu permanentky navíc přesně víte, kdy a jak jste s ní v minulosti nakládali.
  • Vstupenky: Skrz aplikaci můžete zrealizovat nákup vstupenek, které se poté do aplikace samy uloží. S výběrem míst dle sektorů vám pomůže automatický systém tak, abyste seděli co nejvíc u sebe a měli ta nejlepší dostupná místa.
  • Objednávka: Nejoblíbenější jídlo, nápoje a fanouškovské produkty v hale bez fronty a s donáškou na své místo. Majitelé permanentek na sezení mohou využít tuto služby kdykoliv během třetin. Pomocí pár kliknutí si stačí vybrat z nabídky, o co máte zájem. Po uhrazení pomocí kreditů bude objednávka doručena přímo na vaše místo.
  • Aktuality: V aplikaci se dozvíte taky všechny důležité informace o hradeckém hokeji, jelikož jsou z klubového webu do aplikace překlápěny články z klubového webu. Žádná novinka z Mountfieldu HK vám tak neunikne. K tomu pomůžou i praktické notifikace.
  • Informace o týmu: Chcete se podívat na aktuální soupisku, extraligovou tabulku nebo zjistit, jak se daří v zápasech všem kategoriím Mountfieldu HK? Skrze aplikaci máte veškeré tyto praktické informace jako na dlani.
  • Kalendář: V aplikaci jsou nahrány všechny zápasy Mountfieldu HK a vy si je můžete naimportovat přímo do vašeho mobilního zařízení. Aplikace vás zároveň bude automaticky upozorňovat na to, že se blíží další utkání.
  • Text na kostku: Chcete někoho pozdravit, někomu popřát nebo třeba vyznat lásku? Přímo v aplikaci můžete za 200 poslat vzkaz, za 250 korun pak můžete svůj text doplnit i o fotografii. Vše bude k vidění během daného utkání, a to vždy o první komerční přestávce v každé třetině na kostce nad ledem.
  • Diskuzní fórum: Diskuzní fórum žije neustále, hradečtí hokejoví příznivci si mají vždy co říci. A i v nově aktualizované verzi klubové aplikace překlopené diskuzní fórum nechybí. Skrze mobilní aplikaci Mountfieldu HK tak můžete komunikovat s ostatním hradeckými fanoušky.
  • Ptejte se: Kontaktovat vedení, marketing či redakci nebo pokládat dotazy hráčům měsíce nemusíte jen skrze prohlížeč, tuto možnost nabízí i mobilní aplikace. I díky ní jste klubu stále blíže.
  • Transakce a kredit: V aplikaci funguje kreditní systém (1 kredit = 1 Kč), který se dobíjí skrz platební bránu přímo v aplikaci. Proces dobití kreditu je totožný s jakýmkoliv jiným nákupem na internetu – lze využít platbu platební kartou, bankovní převod nebo GoPay účet. S dobitými kredity lze poté v rámci aplikace libovolně operovat – nakupovat vstupenky, objednávat text na kostku a využívat dalších služeb, které postupně přibývají. Zároveň vám může být nahrán kredit ze strany klubu, a to při uvolnění permanentky na konkrétní utkání.
  • Nahlásit problém: Kromě základního nastavení mají všichni uživatelé možnost poslat zpětnou vazbu týkající se funkčnosti aplikace společnosti Enigoo, a to skrze email nebo telefonní číslo 461 049 232.
  • Postřehy a připomínky: Případné nápady na vylepšení aplikace nám prosím zašlete na e-mail marketing@mountfieldhk.cz. Vaše poznatky budou postupně vyhodnoceny, zpracovány a následně vydána další aktualizace na operační systémy Android a iOS.