Aktuální zprávy z klubu
st 11.10.2023 | Klub

Hrané dresy z přípravných zápasů před sezonou míří do aukce

V rámci letní přípravy Mountfield HK využil sadu dresů ze sezony 2021/22. Na domácím ledě tehdy Lvi oblékali netradičně červenou barvu svých trikotů, které přinesly Prezidentský pohár. Stejné dresy byly zvoleny také pro letní přípravné zápasy, během kterých svěřenci Tomáše Martince porazili Berlín, Vídeň, Banskou Bystrici nebo Ambri-Piottu. Nyní mohou být všechny vaše!

Aukce dresů z letní přípravy 2023

Jde o červenou sadu dresů, které byly určeny pro přípravné zápasy před sezonou 2023/24. Zajistit si tak můžete hrané trikoty všech nových posil Mountfieldu HK. Ve stejné sadě klub stále disponuje několika dresy již bývalých hráčů, v případě zájmu o jejich nákup se ozvěte na sekratariat@mountfieldhk.cz.

Vyvolávací cena všech dresů, které budou opatřeny certifikátem pravosti, je 1 500 Kč, minimální příhoz pak 50 Kč. Aukce končí ve středu 25. října 2023 ve 20:00, avšak prodej jednotlivých kusů se může protáhnout.

Platí totiž, že dresy, na které nebylo ve 20:00 během posledních pěti minut přihozeno, v aukci končí a získávají nového majitele, který nabídl nejvyšší částku. V 19:55 začíná u každého předmětu běžet pětiminutová ochranná lhůta. Pokud bude během této doby na konkrétní předmět přihozeno, začíná pětiminutová lhůta u tohoto konkrétního předmětu běžet znovu, v opačném případě se majitelem předmětu stává ten, kdo naposledy přihodil před uplynutím této lhůty. Díky tomu budou mít vážní zájemci o konkrétní předmět možnost během pěti minut reagovat na předchozí nabídku. Toto "prodloužení" je časově neomezené. Přečtěte si, prosím, kompletní pravidla aukce, která naleznete na www.sportovniaukce.cz.

Po ukončení aukce bude všem vítězným uživatelům zaslán e-mail s podrobnými informacemi ohledně převzetí vydražené položky. Tu je nutné vyzvednout v ČPP Aréně, v případě zaslání poštou platí kupující 200 Kč za poštovné a balné. Zapojte se i vy a zajistěte si originální dres Mountfieldu HK!

Aukce gólových puků ze sezony 2023/24

Na webu GotAuthentic si můžete zajistit také hradecké gólové puky s podpisy jednotlivých hráčů. V aukci si tak můžete pořídit kupříkladu jeden ze tří puků z prvního hattricku Olivera Okuliara v extralize nebo první gól Davida Šťastného za Hradec Králové.

Všechny puky jsou certifikované v krabičkách s hologramem. Všechny položky mají nastavený pevný konec, a to 19. října v časových odstupech od 18:00 (aukce není prodlužovaná). V případě zájmu je možné si na webu nastavit vlastní maximální cenu dopředu a systém pak v případě potřeby přihazuje automaticky až do výše limitu. Pořiďte si puky, se kterými Lvi rozvlnili sítě extraligových soupeřů.