Aktuální zprávy z klubu
pá 22.12.2023 | Klub

Aktuální informace k zápasům Mountfieldu HK

Čtvrteční události z hlavního města zmrazily Českou republiku. Po dohodě vedení APK LH se samotnými kluby byly odloženy zápasy 29. kola, které byly plánovány na 22. prosince. Hradec Králové měl od 18:00 přivítat na svém ledě ve vánočních dresech Mladou Boleslav, duel byl však odložen na 17. ledna. S nastalou situací souvisí několik informací i pro hradecké fanoušky.

  • Nový termín pro souboj s Bruslaři: Původně plánované zápasy 29. kola Tipsport extraligy byly odloženy, program nejvyšší hokejové soutěže by měl beze změn pokračovat 26. prosince, Mountfield HK zavítá do Českých Budějovic. APK LH rovněž rozhodla o náhradním termínu duelu Hradce Králové s Mladou Boleslaví, novým termínem utkání je středa 17. ledna od 18:00, vstupenky zůstávají v platnosti.
  • Vrácení vstupenek: V případě, že jste měli zakoupeny vstupenky na utkání proti Mladé Boleslavi z 22. prosince, je možné je vrátit. Pokud jste zakoupili vstupenku on-line, lze řešit vrácení přímo se společností Enigoo skrze e-mail info@enigoo.cz, jestliže jste si zakoupili vstupenku na pokladně nebo v Infocentru HK, obraťte se prosím na sekretariat@mountfieldhk.cz.
  • Aukce vánočních dresů prodloužena: Do souboje s Mladou Boleslaví měli královéhradečtí hokejisté nastoupit ve speciálních vánočních dresech, o ty nicméně fanoušci nepřijdou. Mountfield HK v nich naskočí do dalšího domácího zápasu, který se odehraje 28. prosince proti Litvínovu. Aukce vánočních dresů byla i proto prodloužena až do 29. prosince do 18:00, část výtěžku následně poputuje na Nadační fond UK.
  • Charitativní aukce pro Nadační fond UK: Pro vánoční duel byl připraven doprovodný program i speciální hrací puky s vánočním motivem a logy obou soupeřů. Klub nechal ve spolupráci s GotAuthentic puky podepsat a následně je umístil do aukce na webu GotAuthentic, která potrvá do 27. prosince do 18:00. Výtěžek aukce poputuje rovněž na Nadační fond UK.
  • Zápasy hradecké Akademie: Mění se také program mládežnických utkání. V souvislosti se sdělením Českého svazu ledního hokeje chtěl Mountfield HK odložit zápas Extraligy dorostu proti Karlovým Varům, Západočeši však již byli na cestě na východ Čech, a tak se duel nakonec sehraje. Před startem zápasu uctí oba kluby památku minutou ticha. Plánovaný sobotní program dorostenecké extraligy byl odložen. Náhradní termíny budou kluby hledat v nejbližší době.