Aktuální zprávy z klubu
ne 10.6.2018 | Redakce

Tradiční fotbálek a autogramiáda. Přijďte v pondělí na Nový Hradec!

Už dvakrát od pátečního návratu ze soustředění v Ústí nad Orlicí zavítali někteří hokejisté Mountfieldu HK mezi fanoušky. Ovšem to nejlepší přijde na řadu v pondělí 11. června. Většina týmu nebude chybět na fotbalovém utkání proti Novému Hradci Králové na jeho hřišti!


Zatímco předešlých dvou akcí se účastnili především mladí hráči, na Nový Hradec dorazí většina hradeckého týmu včetně jeho lídrů a nejnovějších posil. Rovněž po tomto duelu budou mít fandové možnost získat podpisy svých idolů. Střetnutí je již tradiční a má svou historii. Loni Mountfield zvítězil 3:2, gólem v poslední minutě rozhodl Radovan Pavlík.

Jak souboj hraný na 2x 30 minut dopadne letos? Prosadí se gólově opět Radovan Pavlík nebo některý z jiných mladíků? A co Juraj Bezúch, Matej Paulovič či další hokejoví střelci? Kde nastoupí Tomáš Linhart s Petrem Zámorským, nebo Jan Berger s Jaroslavem Pavelkou?

A kdo bude hájit hradeckou klec? Co třeba Petr Koukal jako v loňském roce, Roman Kukumberg nebo Filip Pavlík? Na všechny tyto otázky najdete odpověď v pondělí 11. června od 17:30 na fotbalovém hřišti na Novém Hradci Králové.