Aktuální zprávy z klubu
po 12.2.2018 | Jan Vavřina | Foto: HK Dukla Trenčín

Hradec přece jen sehraje dva přípravné duely, 20. února dorazí trenčínská Dukla

Původně plánovaný přípravný duel proti Chabarovsku musel ruský celek zrušit, i přesto čekají na hradecké hokejisty v olympijské přestávce dva zápasy. Kromě Berlínu sehrají přátelské utkání také proti Dukle Trenčín. Střetnutí je naplánováno na úterý 20. února od 17:00, kdy padne úvodní buly v královéhradecké ČPP Aréně.

Po dlouhé přestávce pouze tři ostré duely a vypukne vrchol sezóny – vyřazovací boje. Aby tým Václava Sýkory nevypadl ze zápasového rytmu, sehraje v průběhu olympijských her nakonec dvě přípravná utkání na domácím ledě.

V úterý 20. února od 17:00 vyzve Mountfield HK Duklu Trenčín, za který aktuálně nastupuje také exhradecký Peter Frühauf. O tři dny později, v pátek 23. února v 17:30, dorazí další mančaft – osminásobný vítěz německé DEL Eisbären Berlin.

Vstupenky jsou již v prodeji

Majitelé permanentních vstupenek Mountfieldu HK na sezónu 2017/18 mají vstup na tyto zápasy zdarma, zároveň mají rezervovaná svá místa. Ostatní návštěvníci si musí pořídit vstupenky. Využít k tomu mohou on-line aplikaci, nebo pokladny ČPP Arény v jejich otevíracích hodinách.

Co se týče cen vstupenek, plné vstupné činí 100 Kč (bez rozdílu, jestli jde o sezení nebo stání), zlevněné vstupné je za 80 Kč.

Zlevněné vstupné (pouze na pokladně):

– Studenti na základě žákovského/studentského průkazu např. ISIC
– Děti do 15 let na základě RODINNÉHO PASU
– Senioři nad 60 let dle prokázaného věku nebo SENIOR PASU

Dětské vstupenky (on-line i na pokladně):

– Děti do 130 cm výšky mají vstup na utkání za 10 Kč

Nárok na vstup zdarma:

– Vozíčkář + 1 osoba jako doprovod (omezená kapacita míst)
– Osoby TP, ZTP, ZTP/P (po předložení průkazu)

Všechny uvedené ceny jsou včetně DPH.