Aktuální zprávy z klubu
st 20.12.2017 | Lukáš Foff

Hráči A-týmu tradičně zamířili na besedu do diagnostického ústavu

Zimní období už několikátý rok po sobě přineslo návštěvu A-týmu Mountfieldu HK v diagnostickém ústavu. Hráči tentokrát zajeli ještě před Vánocemi, konkrétně 18. prosince, do Plotišť, kde si pro ně děti připravily zápas v hokejbale. Mladé tváře měly skvělý přehled o hráčích a jejich výsledcích a svými nadšenými obličeji dávali moc dobře najevo, jak je pro ně taková návštěva vzácná.

I přes svůj extrémně náročný program si René Vydarený, Blaž Gregorc, Tomáš Zigo, Lukáš Vopelka a maskot Mounty našli chvilku na to, aby navštívili Dětský diagnostický ústav v Plotištích.

Stalo se tak 18. prosince a pro všechny účastníky šlo o velice příjemnou akci, což potvrzuje marketingový manažer a moderátor Mountfieldu HK v jedné osobě Tomáš Borovec. „Při besedách v diagnostickém ústavu nás každým rokem překvapí něčím novým. V minulosti to byly například zápasy mezi hráči A-týmu a dětmi ve stolní hře zvané šprtec,“ vzpomíná na poslední ročníky této události.

Letos si děti nejprve zasoutěžily o ceny s motivem Mountfieldu a poté zasypaly hráče zvídavými dotazy. Ti ochotně odpovídali na všechny a následně došlo na měření sil na čerstvém vzduchu. Hrál se totiž hokejbal. „Tentokráte jsme se společně pobavili během půlhodinky na vzduchu, kdy jsme si to rozdali v exhibičním hokejbalovém duelu. Musím říct, že hokejisté měli co dělat, aby o gól vyhráli,“ dodává s úsměvem na tváři Tomáš Borovec.

Fotogalerie