Aktuální zprávy z klubu
so 16.10.2021 | Klub

Permanentky jsou v prodeji, jejich nákup je možný do 29. října

Všechna dosavadní letošní extraligová utkání mohla podle aktuálních pravidel navštívit plná kapacita haly. I z tohoto důvodu se Mountfield HK rozhodl spustit prodej nových permanentek na sezónu 2021/22, a to od soboty 16. října 9:00 do pátku 29. října 23:59. K dostání jsou skrze on-line aplikaci a na pokladnách ČPP Arény v otevírací době.

Jak bylo avizováno spolu se spuštěním kompenzací, cena permanentek byla oproti loňsku navýšena o 30 %. Pro zbývající část letošní sezóny ale byla zároveň poměrně ponížena o počet utkání (6), které Mountfield HK odehrál k 16. říjnu.

Fanoušci si mohou zakoupit permanentní vstupenky ve verzi ZÁKLADNÍ (domácí zápasy základní části TELH) nebo SEZÓNNÍ (domácí zápasy základní části TELH + domácí nadstavbová část TELH), přičemž permanentky jsou platné pouze na utkání hraná v ČPP Aréně. Do prodeje budou vložena vybraná volná sedadla v hale a permanentky do sektoru stání.

V případě potřeby platby prostřednictvím faktury se obraťte na marketingového manažera Ing. Aleše Havla (ales.havel@mountfieldhk.cz). Do e-mailu napište vaše fakturační údaje a specifikaci míst. Následně vám bude vystaven dobropis, po jehož zaplacení vám bude odeslána faktura a permanentka připravena k vyzvednutí.

V této fázi prodeje nepůjdou permanentky zasílat poštou, jejich vyzvednutí je možné na pokladnách ČPP Arény. Stejně tak mohou učinit fanoušci, kteří již mají permanentku zakoupenou, ale doposud si ji nevyzvedli.

Plnohodnotné ceny permanentek na sezónu 2021/22


Aktuální ceny permanentek na sezónu 2021/22 (odečteno 6 utkání)

Dětské permanentky

Dětské permanentky jsou v prodeji za 270 Kč v sezónní verzi – jejich součástí tak jsou všechny domácí zápasy hrané v ČPP Aréně. Dětské permanentky jsou určeny pro děti do 130 cm výšky bez nároku na sedadlo. Nadále jim bude vstup na stadion umožněn výhradně hlavním vchodem, konkrétně označeným turniketem vedle pokladny č. 3.