Aktuální zprávy z klubu
čt 2.7.2020 | Klub

Spuštěno! Prodej permanentek na sezónu 2020/21 byl zahájen

Před více než čtvrt rokem byli hradečtí fanoušci na posledním zápase, na další mače půjdou na začátku srpna, kdy se rozjede příprava. Mountfield HK vyčkal se startem prodeje permanentek na ukončení legislativního procesu, který snížil sazbu DPH u vstupenek na 10 %. Prodej permanentek proto může začít, odstartoval ve čtvrtek 2. července v 9:00!

Letošní prodej permanentek s sebou nese několik novinek. Tou nejzásadnější je cena – u permanentek v základní verzi je stejná jako v loňském roce, u těch sezónních ale byla oproti minulému ročníku snížena. A to jak pro stávající, tak nové zákazníky.

Další novinkou je forma dárku, kterým je voucher do fanshopu Mountfieldu HK. V něm si může každý fanoušek vybrat klubový produkt dle své volby. Majitelé permanentek si mohou svou kartu nechat zaslat nově poštou, dárkové balení bude mít zároveň atraktivnější podobu.

Klub také stále řeší možnost, že by permanentkáři, kteří se některého ze zápasů nebudou moci zúčastnit, mohli nabídnout své místo jinému fanouškovi. V takovém případě by jim byl poskytnut kompenzační bonus. Forma tohoto bonusu a systém uvolňování míst by měl být znám do začátku nového ročníku. Veškeré podrobnosti k této aktivitě budou zveřejněny na webu klubu.

Permanentní vstupenky na sezónu 2020/21

Stejně jako v předešlých případech, také na sezónu 2020/21 si mohou fanoušci zakoupit permanentní vstupenky ve verzi ZÁKLADNÍ (domácí zápasy základní části TELH) nebo SEZÓNNÍ (domácí přípravné zápasy včetně Generali Česká Cupu, domácí zápasy základní části TELH + domácí nadstavbová část TELH). Permanentky jsou platné pouze na utkání hraná v ČPP Aréně.

I tentokrát jsou nastaveny dvě cenové hladiny podle termínu nákupu, dřívější (do 26. července) se vyplatí. Zachována je rovněž sleva pro stávající permanentkáře, kteří si mohou zakoupit sezónní permanentky za zvýhodněné ceny. Ty jsou ještě nižší než vloni! Této zvýhodněné ceny je možné využít v on-line prodeji i na pokladnách ČPP Arény, je k tomu potřeba znát šestimístný kód z loňské permanentky.

Každý majitel permanentky, který si svou kartu pořídí do 26. července, se navíc může těšit na klubový dárek v podobě voucheru v hodnotě 300 Kč do fanshopu Mountfieldu HK, jenž lze uplatnit v kamenné prodejně.

Permanentky šly do prodeje ve čtvrtek 2. července 2020 v 9:00 on-line i na pokladnách ČPP Arény. Majitelé loňských permanentek mají svá místa rezervovaná do neděle 26. července 2020 do 20:00, do tohoto data mohou uplatnit předkupní právo. Poté budou nevyzvednuté rezervace uvolněny do volného prodeje, který odstartuje v úterý 28. července v 9:00.

Vzhledem k pozdějšímu zahájení prodeje žádá hokejový klub fanoušky, aby využili k nákupu on-line aplikaci. Pokladny ČPP arény budou fungovat zejména jako výdejní místo. V on-line aplikaci jsou k dispozici všechna aktuálně volná místa na stadionu. V případě zájemců o nové permanentky je zde navíc vyšší šance na zakoupení volných pozic než na pokladně a zároveň se fanoušci vyhnou frontám.

ON-LINE PRODEJ PERMANENTNÍCH VSTUPENEK »

K prodloužení stávajících nebo zakoupení nových míst je možné využít jak on-line aplikaci na webových stránkách klubu, tak pokladny ČPP Arény. Při nákupu na pokladně obdrží zákazníci rovnou permanentku včetně dárku, při nákupu on-line obdrží zákazník voucher, se kterým si může své produkty vyzvednout na pokladně ČPP Arény v její otevírací době.

Nově klub nabízí možnost zaslání permanentek poštou. Za 99 Kč si bude možné nechat permanentky vč. voucherů zabalit a poslat na zadanou adresu. Pro využití této nabídky je třeba zaškrtnout příslušné tlačítko během objednávky.

V případě potřeby platby prostřednictvím faktury se obraťte na marketingového manažera Ing. Aleše Havla (ales.havel@mountfieldhk.cz). Do e-mailu napište vaše fakturační údaje a informace o permanentkách, které chcete prodloužit či specifikaci nových míst. Následně vám bude vystaven dobropis, po jehož zaplacení vám bude odeslána faktura a vouchery potřebné k vyzvednutí permanentek.

Pokud by došlo v sezóně 2020/21 k nouzovému stavu vyhlášeném vládou či jiným kompetentním orgánem a nebo v přímé souvislosti s trváním nákazy SARS-CoV-2 nebo jiné nákazy či pandemie na území ČR, bude klub řešit možnosti kompenzace za zápasy, které by nemohli majitelé permanentek navštívit.

Výhody majitelů ZÁKLADNÍCH permanentek:

  • Vstup na domácí utkání základní části TELH hraná v ČPP Aréně
  • Rezervace míst na domácí utkání nadstavbové části TELH hraná v ČPP Aréně
  • Úspora oproti nákupu jednotlivých vstupenek
  • Oddělený vchod do ČPP Arény
  • Dárek v podobě voucheru v hodnotě 300 Kč do fanshopu při včasném nákupu

Výhody majitelů SEZÓNNÍCH permanentek:

  • Vstup na domácí utkání základní i nadstavbové části TELH hraná v ČPP Aréně
  • Vstup na domácí přípravná utkání včetně Generali Česká Cupu hraná v ČPP Aréně
  • Úspora oproti nákupu jednotlivých vstupenek
  • Stálé místo celou sezónu
  • Oddělený vchod do ČPP Arény
  • Dárek v podobě voucheru v hodnotě 300 Kč do fanshopu při včasném nákupu

Ceny permanentek na sezónu 2020/21 do 26. července

Kategorie Základní Sezónní (zvýhodněné)* Sezónní
červená 5 900 Kč 7 100 Kč 7 900 Kč
žlutá 5 100 Kč 6 200 Kč 6 800 Kč
modrá 4 100 Kč 5 100 Kč 5 600 Kč
zelená 3 300 Kč 4 200 Kč 4 600 Kč
stání 2 300 Kč 2 900 Kč 3 400 Kč
* platí pro držitele základní nebo sezónní permanentky ze sezóny 2019/20

Ceny permanentek na sezónu 2020/21 od 28. července

Kategorie Základní Sezónní
červená 6 300 Kč 8 250 Kč
žlutá 5 400 Kč 7 200 Kč
modrá 4 300 Kč 5 850 Kč
zelená 3 500 Kč 4 850 Kč
stání 2 500 Kč 3 600 Kč

Dětské permanentky

Dětské permanentky s vlastním motivem budou v prodeji rovněž on-line i na pokladnách, a to za 350 Kč v sezónní verzi. Jejich součástí tak budou všechny domácí zápasy hrané v ČPP Aréně.

Dětské permanentky jsou určeny pro děti do 130 cm výšky bez nároku na sedadlo. Nadále jim bude vstup na stadion umožněn výhradně hlavním vchodem, konkrétně označeným turniketem vedle pokladny č. 3. Oproti klasickým permanentkám nebude k těm dětským vydáván dárek v podobě voucheru. I v sezóně 2020/21 budou v prodeji jednotlivé vstupenky na základní část pro děti do 130 cm výšky bez nároku na sedadlo za 10 Kč.


Jednotlivé vstupenky na Tipsport extraligu 2020/21

Systém prodeje jednotlivých vstupenek je stejný jako v předchozích sezónách. Jsou znovu zavedeny dvě cenové hladiny – při nákupu vstupenky 5 a více dní před utkáním a při nákupu 5 a méně dní před konáním zápasu, přičemž dřívější nákup se vyplatí. Zachovány byly zlevněné vstupenky, a to včetně dětských.

Ceny vstupenek na přípravné zápasy budou zveřejněny později.

Ceny vstupenek na sezónu 2020/21

Kategorie Plné Zlevněné
červená 320 Kč (290 Kč*) 300 Kč (270 Kč*)
žlutá 280 Kč (250 Kč*) 260 Kč (230 Kč*)
modrá 230 Kč (200 Kč*) 210 Kč (180 Kč*)
zelená 190 Kč (160 Kč*) 170 Kč (140 Kč*)
stání 150 Kč (120 Kč*) 130 Kč (100 Kč*)
* ceny pro vstupenky zakoupené 5 a více dní před zápasem

Zlevněné vstupné (pouze na pokladně):

– Děti/studenti na základě žákovského/studentského průkazu např. ISIC
– Senioři nad 60 let dle prokázaného věku nebo SENIOR PASU
– Osoby TP, ZTP, ZTP/P (po předložení průkazu)

Nárok na vstup zdarma:

– Vozíčkář + 1 osoba jako doprovod (omezená kapacita míst)

Děti:

Děti do 130 cm výšky mohou navštívit utkání (bez nároku na sedadlo) za symbolických 10 Kč. Vstup na stadion jim bude umožněn hlavním vchodem, konkrétně označeným turniketem vedle pokladny č. 3. Vstupenky pro děti bude možné zakoupit v předprodeji, a to on-line i na pokladnách ČPP Arény.

Hosté:

Výše vstupného do sektoru hostí je shodná s cenou vstupenek na stání pro domácí fanoušky.

Všechny uvedené ceny jsou včetně DPH.


Otevírací doba pokladen

Aktuální otevírací dobu pokladen naleznete v sekci Vstupenky → Otevírací doba pokladen.