Fanoušci
út 20.6.2017 | Radek Staněk

Tři akce v jeden den – tenis, darování krve a fotbal. Přijďte se pobavit i pomoci!

Letní příprava hradeckých hokejistů je v plném proudu, přesto kromě polykání tréninkových dávek budou mít hráči prostor i k dalším aktivitám. Hned tři takové se uskuteční ve středu 21. června. Ráno zahájí tenisovým turnajem, následně ve Fakultní nemocnici Hradec Králové bude probíhat Den dárců krve, jemuž bude kromě široké veřejnosti přítomna i část hokejistů Mountfieldu. V podvečer pak hráči sehrají fotbalové utkání proti Novému Hradci Králové.

Nabitý program pro hráče Mountfieldu HK začne již v 8 hodin ráno. V rámci tréninkové jednotky mají naplánovaný tenisový turnaj, který proběhne na kurtech v ulici U Přívozu na levém břehu řeky Orlice (u univerzitního kampusu). Zde se na hráče mohou přijít fanoušci podívat i zafandit.

Transfuzní oddělení Fakultní nemocnice Hradec Králové zve na tento den všechny nové zájemce na vstupní vyšetření a první odběr krve. Událost bude probíhat v budově Transfuzního oddělení č. 19 v areálu nemocnice od 9 do 16 hodin. Pro všechny budou připraveny přehledné informace o darování krve, možnost okamžitého vyšetření a jako bonus i zmíněná autogramiáda s vybranými hráči. Dostaví se Filip Pavlík, Michal Dragoun, Martin Štajnoch, Jaroslav Bednář, Lukáš Cingel, Jaroslav Pavelka, Patrik Rybár a také kondiční trenér Marián Voda. Na autogramiádě bude navíc přítomen i Tomáš Zigo. Příchozím dárcům budou hráči k dispozici průběžně mezi 12. a 15. hodinou.

Jako příjemné zpestření letní přípravy hráčům jistě poslouží fotbalové utkání proti Novému Hradci Králové. Zápas začne na jeho hřišti v 17:30. Utkání by se měla zúčastnit většina hráčů hokejového Mountfieldu. Čelit budou týmu hrajícímu krajskou I. A třídu. Následovat bude pozápasová autogramiáda hradeckých hokejistů. Fanoušci tak mají ideální příležitost spojit na obou akcích příjemné s užitečným.