Fanoušci
po 24.4.2017 | Nova Cup 2017

Hokejisté Mountfieldu HK na startu Nova Cupu 2017

30. dubna odstartuje seriál horských kol NOVA CUP 2017 závodem metaXtren Hradec Králové a o známé tváře nebude ani v letošním ročníku nouze. Mimo jiné se ho zúčastní také zástupci Mountfieldu HK, včetně několika hráčů A-týmu – na trase C o délce 23 kilometrů budou Jaroslav Pavelka, Zdeněk Čáp, Lukáš Nedvídek, Radovan Pavlík a mládežnický trenér Patrik Stehno.

Na startu nebudou chybět ani další výrazné sportovní osobnosti, jako například nejúspěšnější hendikepovaný sportovec světa Jiří Ježek nebo složky integrovaného záchranného systému (ZZS Královéhradeckého a Pardubického kraje, Městská policie Hradec Králové a Pardubice, HZS Královéhradeckého kraje i Policie ČR Královéhradeckého kraje).

Účastníci závodu metaXtren Hradec Králové se mohou těšit na tři trasy. Nejdelší měří 91 kilometrů, střední 62 kilometrů a pro rodiny s dětmi je připravená pohodová Nova jízda na 23 kilometrů. Na své si přijdou i ti nejmladší, pro něž jsou v areálu u Všesportovního stadionu připraveny dětské závody.

Nově jsou součástí seriálu NOVA CUP závody koloběžek, které budou připraveny vždy na trase B a v Nova jízdě. Závody v Hradci Králové jsou zároveň zařazeny i do Českého poháru koloběhu.

Bližší informace a podrobnosti včetně přihlášek na závody naleznete na www.novacup.cz