Tiskové zprávy
st 22.3.2017 | Jan Vavřina

Václav Sýkora a Pavel Hynek pokračují v Mountfieldu HK

Krátce po historickém úspěchu hradeckého hokeje přišla další pozitivní zpráva. Zkušení a úspěšní trenéři Václav Sýkora a Pavel Hynek se dohodli s vedením klubu na pokračování vzájemné spolupráce, A-tým Mountfieldu HK povedou i v sezóně 2017/18! Zároveň finišují jednání o prodloužení smluv s dalšími členy realizačního týmu.

Čtyřiašedesátiletý Václav Sýkora přišel na východ Čech v únoru 2016 nejprve jako konzultant, následně převzal tým jako hlavní trenér. V úterý 21. března se stal prvním koučem v historii hradeckého hokeje, který posunul mužstvo do semifinále nejvyšší soutěže. S jeho přínosem pro klub je spokojen také generální manažer Aleš Kmoníček. „Jsem opravdu rád, že mohu podpis nové smlouvy, ke kterému došlo již v průběhu našich čtvrtfinálových bojů, potvrdit. Václav udělal se svým realizačním týmem velký kus práce, která následně vyústila v náš historický postup do semifinále. Naše vzájemná spolupráce je na nejvyšší úrovni a už se těším na tu další,“ říká generální manažer.

Vedení klubu je spokojeno také s prací a přínosem Pavla Hynka, i on stráví pod Bílou věží minimálně další extraligový ročník. „Pavel perfektně zapadl do naší organizace a výborně se doplňuje s Vaškem i ostatními členy realizačního týmu. I v jeho případě jsme měli velký zájem na pokračování spolupráce,“ prozrazuje Kmoníček.

Již dříve bylo avizováno, že je snahou, aby celý realizační tým zůstal pohromadě a pracoval ve stejném složení jako letos. „Ve vedení klubu panuje shoda v tom, že práce celého realizačního týmu je velmi profesionální a rádi bychom ho udrželi ve stávajícím složení. Proto v tuto chvíli jednám s jeho dalšími členy na prodloužení naší vzájemné spolupráce,“ dodává závěrem.