Fanoušci
pá 13.9.2013 | Klub

Obleč se do hradeckých barev

Fanouškovské předměty Mountfield HK si můžete zakoupit buďto během domácích zápasů ve fan stáncích přímo na stadionu, během týdne pak v prodejně X-HOKEJ.cz partner of Střída Sport, která je také na stadionu. Samozřejmostí je pak možnost objednat si vše pohodlně z domů přes e-shop.

E-SHOP -> FANSHOP.MOUNTFIELDHK.CZ

Videopozvánka hráčů Mountfieldu HK do Fanshopu

Kolekce klubu nabízí oblečení pro fanoušky od nejmenších po dospělé – od dupaček až po trička, mikiny a podobně. Nechybí doplňky jako zapalovače, hrnky, pomůcky do školy, puky, tužky, odznáčky, přívěsky na klíče atd. Samozřejmostí je možnost nechat si vyrobit dres s vlastním jménem a číslem, stejně tak jako minidres do auta!

Kromě sortimentu s hradeckou tematikou si můžete ve fan stáncích na stadionu pořídit také originální Czech Team fanouškovský sortiment a další sportovní zboží.

Prodej fan sortimentu během zápasů probíhá ve více fan stáncích. Fan stánky se otevírají vždy s otevřením stadionu a prodej skončí 30 minut po extraligovém utkání. Prodejna X-HOKEJ.cz partner of Střída Sport, kde rovněž veškerý sortiment seženete, je v provozu každý pracovní den od 10 do 18 hodin, v sobotu pak od 9 do 12 hodin. Prodejna slouží také pro osobní odběry objednaného zboží na e-shopu.

Staňte se fanouškem fanshopu Mountfield HK na Facebooku!

Hradecký klub se společností X-HOKEJ.cz a Střída Sport pro Vás připravují také pravidelné akční nabídky. Držitelé permanentních vstupenek mohou využít 10 % slevy, v prodeji bude také doprodej předmětů Královských lvů za zvýhodněné ceny a další zajímavé akce, o kterých se dozvíte vždy jako první na Facebooku fanshopu, proto se vyplatí, být fanouškem :)

Tak neváhejte a oblečte se do hradeckých barev i Vy!