Fanoušci
po 30.11.2020 | Klub & BPA sport marketing

HokejkaTV v prosinci: Akce pro majitele permanentek pokračuje

Rok 2020 se přehupuje do svého posledního měsíce a fanoušci ani nadále nemohou na hokej. Můžou ho ovšem díky nabídce společnosti BPA sport marketing sledovat on-line, majitelé permanentek dokonce zdarma! Akce trvala původně do konce listopadu, nyní byla o další měsíc prodloužena. Všichni ostatní fanoušci si mohou kromě denního a týdenního členství nově koupit i měsíční v hodnotě 249 Kč – tak jako tak tím podpoří přímo svůj oblíbený klub.

Majitelé permanentek, kteří akci v uplynulých týdnech využívali, se nemusí o nic starat, členství jim bude automaticky prodlouženo!

Jak se dostanete ke slevovému kódu?

1. Musíte být vlastníkem permanentní vstupenky Mountfieldu HK.
2. Přihlásíte se na www.hokejkatv.cz do svého účtu. Pokud jej nemáte, musíte se nejprve registrovat a registraci potvrdit.
3. V MENU na levé straně jděte do sekce „Placený obsah“.
4. Vyberte si členství s názvem „KLUB TELH“ a klikněte na „Objednat“.
5. Do pole „Zadej slevový kód“ vyplňte velkými písmeny MHK a následně šestimístné číslo permanentky (např. MHK123456)
6. Kód potvrďte kliknutím na „Použít kód“.
7. Dokončete proces kliknutím na „Objednat předplatné“.
8. Nyní už můžete sledovat streamy z TELH na HokejkaTV.cz – najdete je v MENU v sekci Tipsport extraliga / TELH živě

V případě problémů s registrací můžete kontaktovat podporu HokejkaTV.cz na mailu podpora@hokejka.cz.

Může se předávat slevový kód dál?

Důrazně doporučujeme nepředávat. Každý slevový kód lze použít jen jednou. Pokud ho tedy někdo zadá před vámi, už nepůjde uplatnit. Co se týče přihlášení a sledování přenosů, můžete se přihlásit a sledovat přenosy v jeden čas pouze na jednom zařízení.

Uvidíte na HokejkaTV.cz všechna utkání Tipsport extraligy?

Na HokejkaTV.cz se vysílají všechna utkání TELH kromě exkluzivně vybraných přenosů O2 TV Sport. Na jejich vysílání nemá HokejkaTV.cz práva.

Co když nemáte permanentní vstupenku?

Stále můžete na HokejkaTV.cz sledovat streamy hradeckého klubu, navíc ho tím i podpořit. K dispozici jsou tři druhy předplatného: denní za 49 korun, týdenní za 99 korun a třicetidenní za 249 korun. Po uhrazení této částky jdou všechny peníze po odečtení DPH a povinných bankovních poplatků přímo klubům.

Jak sledovat český hokej ze zahraničí?

Přenosy z Tipsport extraligy ledního hokeje lze na HokejkaTV.cz sledovat jen v České republice a na Slovensku. V ostatních zemích (kromě USA a Kanady) lze zápasy sledovat výhradně na platformě www.fanseat.com. V USA a Kanadě je možné využít platformu www.hockeytv.com. Přenosy z Chance ligy jsou na HokejkaTV.cz dostupné v ČR i zahraničí.