Aktuální zprávy z klubu
po 1.12.2008 | Daniel Višňák

Prosincový program odstartuje akce „Na Mikuláše na hokej“

Jak se všichni fanoušci hradeckého hokeje mohli dozvědět minulý týden v Deníku hokejový klub chystá v prosinci pro své příznivce hned několik zajímavých akcí. Tou první bude rozdání všem základním školám ve městě 50 volných vstupenek na velmi důležité středeční utkání s Duklou Jihlava. Hradečtí hokejisté mají po 28 kolech na svém kontě stejný bodový zisk jako Dukla a i tento fakt potvrzuje to, že půjde o velmi atraktivní zápas. Druhou akcí bude beseda hráčů s dětmi na ZŠ Štefánikova a prosincový program uzavře tradiční den otevřených dveří, který se uskuteční na ČEZ Stadionu v Hradci Králové 27. 12. 2008. Více informací o všech akcích se dozvíte uvnitř článku.

Na Mikuláše na hokej!
Hráči HC VCES Hradec Králové rozdají v úterý 2. 12. 2008 do všech sedmnácti základních škol v Hradci Králové jako dárek dětem k Mikuláši 50 vstupenek na důležité středeční utkání s Duklou Jihlava (3. 12. 2008). V případě, že děti nebudou moci přijít o den později hradecké hokejisty povzbudit, nic se nestane, vstupenka bude totiž platná na kterékoliv utkání v základní části první ligy 2008/09.

Beseda s dětmi na téma „co mi hokej přinesl do života“
V rámci akce „Na Mikuláše na hokej“ se uskuteční ve sportovní ZŠ Štefánikova v úterý 2. 12. 2008 beseda hráčů HC VCES s dětmi na téma „co mi hokej přinesl do života“. Cílem tohoto setkání hráčů HC VCES s dětmi je vysvětlit mladým sportovcům, co by měli udělat proto, aby se i oni mohli jednou vydat na profesionální dráhu sportovce, ale také poukázat na důležitý faktor účelnosti trávení volného času a odolávání nástrahám běžného života. V programu besedy bude i autogramiáda hráčů a možnost získat klubové suvenýry.
Besedy se zúčastní hráči: Filip Luňák, Jaroslav Roubík, Martin Filip, Martin Táborský, Jakub Luštinec a trenér Pavel Pazourek.

Vánoční den otevřených dveří
Jak je již tradicí, ani v letošním roce nebudou diváci ochuzeni během vánočních svátků o akci „Den otevřených dveří“. Ta bude probíhat na ČEZ Stadionu Hradec Králové 27. 12. 2008. Všichni návštěvníci budou moci shlédnout ukázkový trénink „A“ mužstva, s hráči si poté na ledě zabruslit, získat podpisy a zasoutěžit si o hodnotné ceny v několika soutěžích. Nebude chybět ani nejatraktivnější soutěž z minulých let a to možnost překonat brankáře Vladislava Koutského nebo Filipa Luňáka ze samostatného nájezdu. Během celého zábavného dopoledne si budou moci diváci samozřejmě prohlédnout i zázemí ČEZ Stadionu včetně šatny „A“ mužstva.