Aktuální zprávy z klubu
ne 24.2.2008 | Daniel Višňák

Pokud chcete vidět domácí zápasy čtvrtfinále, kupte si vstupenky raději dříve

Vstupenky na domácí čtvrtfinálové zápasy, které se uskuteční na hradeckém ČEZ Stadionu ve čtvrtek 29. 2. a v pátek 29. 2. 2008 se začátky shodně v 18:00, se začnou prodávat v předprodeji od úterý 10:00 v prodejně Střída Sportu na ZS a od pondělí 10:00 v restauraci Rychtářka na Pospíšilově třídě. Cena vstupného je 90 Kč, držitelé sezónních permanentních vstupenek za 900 Kč mají možnost zakoupit (pouze v prodejně Střída Sportu) vstupné na dvojzápas za 2x 80 Kč. Do čtvrtka 16:00 budou vstupenky k dispozici pouze pro hradecké fanoušky, pak půjdou do prodeje na pokladny, kde si je budou moci zakoupit i přiznivci Brna, kterých se na východ Čech chystá dle odhadu kolem dvou tisíc. Obstarejte si tedy raději ve vlastním zájmu lístky v předprodeji, abyste se na utkání mohli bez problémů dostat. Těsně před samotnými zápasy by mohl být problém vstupenky získat.

Jak se dají získat vstupenky?
Pro hradecké fanoušky v předprodeji denně v prodejně Střída Sportu na ZS a v restauraci Rychtářka na Pospíšilově třídě. Předprodej končí ve ČT v 16:00.

Pro brněnské fanoušky je rezervováno 200 vstupenek. Další budou mít k dispozici zakoupit podle počtu zbylých v 17:45 na pokladnách ČEZ Stadionu. Rezervace vstupenek provádějte pouze u p. Kundráta (FanClub HC Kometa) na tel. č. 725 592 980.

Kdy bude otevřen ČEZ Stadion?
Ve čtvrtek i v pátek o hodinu dříve než dosud. Tedy v 16:00. Ve stejnou hodinu se otevřou i všechny poklady, kde bude pokračovat prodej zbylých vstupenek. U vchodu budou probíhat zvýšené bezpečnostní podmínky. Zápasy začínají v 18:00.

Kde parkovat?
K parkování využijte prosím služeb parkovacího domu v krajském úřadě, hned vedle ČEZ Stadionu nebo parkoviště před Univerzitou HK.

Další informace ke čtvrtfinále
Aktuální pozvánka Aleše Javůrka na zápasy v Hradci
Více informací o vstupenkách

Na čtvrtfinále platí stejná pravidla, jako tomu bylo na 1. kolo play-off. Přečíst si je můžete zde